tiistai 26. tammikuuta 2010

Hengissä!

Hiljaiselosta huolimatta ollaan edelleen, jos ei nyt ihan täysissä hengen voimissa, mutta elossa kuitenkin. Nämä pakkaset saisi kyllä jo loppua - ulkona tarkene edes treenaamaan!

Elbe
Vuoden vaihteen paikkoilla vierähti pari viikkoa Saksassa, tällä kertaa ilman koiria. Ehkä ensi kerralla Rita pääsee taas mukaan.

15.1 oli kauan odotettu Niinun agilitykoulutus Priman kanssa : ). Päästiin opettelemaan yhdessä vähän ohjauskuvioita. Oikein antoisat ja hauskat treenit, Priman kanssa oli niiiin mukava tehdä! Seuraavanlaista kirjoitin koulutuksen jälkeen ylös (omiksi muistiinpanoiksi, näistä ei ehkä muut saa mitään selkoa):
- lelu maassa esteen takana kääntymisharjoituksissa (sukellus)
- sivuttaisirtoaminen
- rimoja hieman ylös, osa jo esim. kolmanteen (9-10kk 40cm, rengas & pituus täysi korkeus/pituus)
- putkesta kääntyminen (palkkauksen vaihtelu)
 -leikkaus; putkeen  tai hyppy -> putkeen
- valsseja

Sen jälkeen ollaan oikeastaan vain tokoiltu. Tehty ruutua, seuraamista (oli ihan hukassa, paranee taas vähitellen), paikalla makuuta (tätäkin alettu vihdoin oikeasti treenaamaan), paikalla istumista, kaukoja, vauhtinoutoa, kapulanpitoa & sivulle tuontia, nopeata sivulletuloa, liikkeestä seisomista, maahanmenoa ja istumista. Ehkä vielä jotain...? Ei voi muistaa. Jokusia lyhyitä vauhtitreenejä ulkona, mutta enimmäkseen sisällä lämpimässä.

Ensi lauantaina on luvassa taas agilityä Priman kanssa. Hauskaa!

Ritan kanssa on ollut kahdet agilitytreenit. Ei ole aina menneet ihan putkeen, mutta uusi kouluttaja on todella hyvä! Uutta opitaan varmasti. Keppien loppuun pujottelua pitää treenata (kun itse takana) ja A:n pysähtyminen meinaa välillä jäädä.

Koiratanssiakin on tehty, mutta ohjelman kanssa alkaa kyllä jo vähitellen tulla pieni kiirus. Sisällä ohjelmaa ei vaan voi kokeilla ja ulkona on niiiiin kylmä (nytkin -23,5°c).


1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tässä linkki kirkon tokokuviin!
http://photomaria.kuvat.fi/kuvat/Prima,%20Ruut%20ja%20Rita%2028.8.2010/