maanantai 5. lokakuuta 2009

Suku on pahin...

...vai onko sittenkään? Toivon mukaan ainakaan Priman tapauksessa ei :)

Priman ja sen sisarusten tiedot on päivitetty kasvattaja Alenin pitämään tietokantaan (joka on muuten varsin kattava!); http://bordercollie.pedigre.net/en/details.php?id=5316 Kaksi Priman veljistä on muuten sinivalkoisia :) Aikamoisia maailman matkaajia nämä sisarukset; kaksi veljeä asuu Kroatiassa, yksi USAssa sekä yksi veli ja yksi sisko Saksassa. Saksassa asustavilla on kotisivukin; Mawlch Dunn "Duncan" ja Mawlch Dream.

Bongasin tänään youtubesta yhden uuden videon Priman isästä Bulldurhamamista, tutummin Buiosta. Se oli voittanut viikonloppuna kolmosluokan agilitykisan Italiassa; http://www.youtube.com/watch?v=8beBRJsoevs Selailemalla löytyy joukko muitakin videoita.

Primasta sisaruksineen löytyy videoita myös pentuajalta kasvattajan luota. Tässä esim. Prima n. 5,5 viikkoisena, http://www.youtube.com/watch?v=Dmy9KFA3Ulc

Eilisen treenit meni valitettavasti sivu suun flunssaisen olotilani ja karmean sään takia - ei oikein hyvä yhdistelmä. Priman kanssa on kyllä touhuiltu kaikkea pientä niin sisällä kuin ulkona. Jäljellä käytiin taas tänään.

0 kommenttia: