sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tämän viikon touhuilut

Priman kanssa on päivittäin, tiistaita lukuunottamatta, tehty sisällä tai ulkona kaukoja, eteentuloa, seuraamista, sivulletuloja, ruutua, kiertoja tai paikallaan istumista. Tunnariakin on vähän etsitty.


Jos sitä vaikka joskus jaksaisi tätä blogian päivitellä. Yritän taas arvailla mitä tämän viikon aikana on tullut tehtyä :)

Maanantaina olitiin pienellä porukalla tokoilemassa uimahallin vieressä.

Rita temppuili ihan mukavasti ja vähän istuskeli Liz'in seurana (olin näkyvissä).

Primaa kiinnosti kenttä ja ihmiset varsin paljon... Leikkiminen oli vähän sellaista puoli tehoista ja yritti sitten kesken lähteä moikkamaan Minnaa. Oli kuitenkin liinassa eikä onnistunut yrityksessään. Pari pentuluoksetuloa ja sitten vähän sivulle tuloa ja seuraamista imuttamalla. Prima yritti vähän liikaakin eikä sivulle tuloista tullut oikein mitään ja seuraamisessakin käänsi päätä ulospäin ja painoi mun jalkaa vasten. Minna antoi hyvän vinkin siirtää oma käsi ihan housun saumaan. Täytyy yrittää saada joku katsomaan alkaako se nyt sitten kulkemaan takaosa ulkona. Vasemalle kaartaessa ja tai kääntyessä se kyllä käyttää aika hyvin takapäätää eli niitä voi ainakin tehdä.

Tiistaina oli mulla oli päivä kouluissa (lukio ja autokoulu) joten koirat saivat tyytyä lenkkeilyyn. Priman kanssa loikoiltiin illalla sohvalla :D Oppiipahan sekin että joskus ei ole toimintaa tarjolla.

Keskiviikkona olin illalla Ritan kanssa Timo Rannikon agilitytreeneissä. Tosi hyvät treenit ja Ritakin oli hieno!! Ritan kanssa pitää nyt treenata vetoja, koska se ei lähde niihin oikein mukaan. Timolla olikin hyvät harjoitukset niiden treenaamiseen. Esim. lenkillä ohjaaja pyörii paikoillaan nami/lelu kädessä ja koira vaan tulee siinä ihan vieressä mukana. Palkataan tietysti siitä. Tähän voi sitten ottaa hypyn mukaan, eli pyörii, hyppy ja jatketaan pyörimistä. Toinen harjoitus on peräänjuoksut, jossa koiran pitää siis saavuttaa ohjaajaa.

Ritan treenien jälkeen Prima tai tehdä pari putkea ja leikki hallilla oikein hienosti :)

Torstaina aamupäivästä Prima kävi jäljellä, askelia taisi olla n. 12, nameja jokaisessa useampi. Paranee, mutta vähän kohellusta meinaa olla. Prima ei oikein meinaa pysyä jäljellä ja jos se eksyy niin sille tulee kiire löytää se uudestaan. Tuuli oli aika voimakas (pyöri, mutta enimmäkseen tuuli takaviisosta).

Sakemannin pentu Kiusa kävi Priman kanssa leikkimässä, hauskaa tuntui olevan :)


Illalla oli Ritan agilitytreeni, tällä kertaa Tanen vetämänä. Ihan mukavasti meni :) Kontaktit hyvin. Lopun välistäveto & sylkkäri - yhdistelmää (toistelta puolelta takaa & valssi) hinkattiin urakalla, kaarrokset valui.

Perjantaina vietettin Ritan synttäreitä. Prima joka päiviväiseen tapaansa touhuili jotain pientä. Primalle myös ammuttiin pari laukausta.

Lauantaina, eli eilen, Rita oli päivällä hakuilemassa. Etenee jo selvästi suoremmin, vaikka paljon pitikin korjailla. Kaikilta suorapalkka, joten ei ilmaisuja tällä kertaa - vaikka taisi se vähän haukahdella kun palkkauksessa kesti.

Illaksi Kiusa tuli taas leikittämään Primaa ja varsin pitkään nuo riekkuivatkin :D

Tänään käytiin Ritan ja Priman kanssa Keravalla JAUn hallilla. Rita harjoiteli vetoja (ilman esteitä) ja 2x2-keppejä. Suljetut keppikulmat ei oikein meinaa sujua :/ Edistyi kyllä, mutta ei meinaa sujua.

Prima teki vähän irtoamista (hyppy-hyppy-putki), mikä sujui hienosti. Ei nyt vilkuillut käskyjen (eteen) takia. Lisäksi vähän siivekkeiden kiertoja, jotka ei oikein ottaneet sujuakseen. P kävi vähän kierroksilla ja murisi, puri ja haukkui sen sijaan että olisi kiertänyt siiveikkeitä. Sujui sekin sitten lopulta hyvin :D Leikkiminenkin meni ihan kivasti, tuli lelun kanssa luokse kun juoksi vähän karkuun.

Loppuun metallin "noutoa" namien kanssa, niihin suostuu sen vaihtamaan (eikä kuinkaan pudottele sitä kapulaa liian aikaisin). Pinkoo innoissaan kapulan luo ja alan houkutella liikkeellä sitä heti, ennen kuin keksii lähteä jonnekin. Meni kivasti ja tuli ihan vauhdilla kohti :)

Tälläinen pikaisesti kirjoitettu höpötys ennen kun asiat pahemmin pääsee unohtumaan.

0 kommenttia: