maanantai 9. marraskuuta 2009

Päivitystä

Ritalla on kahden viikon päästä aika ortopedille. Katsotaan mitä selviää, sitä ennen ei tehdä agilityä. Muukin treenaaminen on nyt Ritan osalta jäänyt. Viime torstaina Rita oli Riinan hoidettavana, sanoi että jos jotain kuvaisi, niin se olisi SI-nivel. Oikea takajalka käyttäytyi venytyksessä eri tavalla ja lisäksi Rita on jo kauan jahdannut toisiaan oikeaa takajalkaansa/-polvea niin että siinä on lyhyempi karva. Vinossa liikkuu useammin niin että takapää osoittaa enemmän oikealle. Kun ei oikein tiedä voiko sille nyt heitellä palloa ja juoksuttaa niin kuin aina ennenkin, tilannehan ei ole oikeastaan sen kummempi kuin esim. kuukausi sitten. Yritetään nämä pari viikkoa vaikka temppuilla vähän rauhallisemmin.

Unohdin viimeksi kirjoittaa että Primalle on myös ammuttu ja se on käynyt parilla jäljellä (pituutta n. 20m, nameja joka askeleessa). Jäljen pidennys selvästi selkeytti touhua ja uusia vinkkejä on seuraavalle jäljellekin on saatu - kunhan toi lumi vaan äkkiä sulaisi!

Viime keskiviikkona treenailtiin taas Marian kanssa, mukana vain Prima. Ekalla kerran lyhyesti metallin nouto namipalkalla & karkuun juoksulla, hyvin! Ei kummastellut kylmääkään kapulaa (eihän koiran kieli voi jäädä metallikapulaan kiinni, eihän?!), josko vaikka uskaltaisi sitä puistakin kohta taas kokeilla. Pari helppoa pitoa, ekat jossain muualla kuin kotona :). Hyvin meni. Toisella kertaa ensin ruutua kosketusalustalla; kerran pysähtyi matkalla, muuten muistaakseni hyvin. Sitten luoksetuloa, jossa taas banaania ja yritti kiertää mun taakse jalkojenvälistä pujahtamisen sijaan. Harjoitellaan nyt läheltä jalkojen välistä menoa, ja pidennettään matkaa vasta sitten. Otettiinkohan tässä vielä seuraamisen tynkää; yliyrittää ja painaa. Ei se vaan sisällä... Sivulletulot ok. Kolmannella kerralla vähän eteenistumista ja leikkiä (niin kuin tietysti muissakin pätkissä!) :).

Sisällä on tehty kontakteja (apuna lyhyt hyllyn pätkä ja lätkä nenäkosketukselle ), sivulletuloa & seuraamista (seuraamisessa käsi ylempänä ja sivulletulon käsky), kaukoja (junnaa, pitää saada malttia asennoissa pysymiseen, nyt tarjoaa vikkelästi jotain eikä kuuntele käskyjä, edelleen itse maassa pennun edessä), eteentuloa (vähän väljemmäksi), pitoa ja kapulan nostoakin. Vähän temppujakin yhtenäpäivänä.

Tänään käväistiin hallilla. Aluksi vähän putkea, johon voisi irrota paremmin, kääntyi jos yritin leikata takaa. Kerran tuli kyljellään ulos... huih! Meinasi kovasti haistella ja muutenkin vähän kohellettiin alussa, mutta alkoi ne siiveikkeiden kierrotkin sitten sujua. Pari poispäinkääntöäkin sain jotenkin onnistumaan :) Kyllä toi vaan lukee kroppaa niin paljon ja reagoi hirmu herkästi... erilaista Ritaan verrattuna :D. Vähän nenäkosketuksia puomin lopussa (teki söpösti!) ja pari kertaa käveltiin koko puomi. Pelotti kyllä ihan hirmuisesti, onneksi Maijan veriletut pelasti ja päästiin sentään loppuun asti. Ja Prima näki hallilla IHMISIÄ, josta oli taas niin riemuissaan :D Hassu otus!

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.