torstai 31. heinäkuuta 2008

Se on menoa nyt

- tai oikeastaan vasta huomenna. Noh, lähtö on kuitenkin käsillä. Kamat on pakattuna ja koirallekin nyt lento varattuna.

Maanantaina kävin treenailemassa agilitykentällä. Ensin otin Ritan kanssa pientä pätkää ja vähän kontakteja. Ei oikein sujunut, ei kääntynyt ja kontakteilla oli aika hidas. Plääh. Lisäksi väsähti helteen takia ja oli jotenkin todella jähmeä. Kyllikinkään kanssa ei mennyt ihan nappiin. Meillä ei ollut kouluttajaa joten treenailtiin itsekseen. Puomi ja A sujui ihan hyvin, keinulla himmailee turhia. Kepit on edistynyt, samoin rengas. Molemmat on kuitenkin IHAN kesken vielä. Tehtiin harjoitus jossa treenattiin leikkauksia. Ne ei kyllä yhtään sujunut, koska Kyllikki ei vaan ymmärrä sitä. Se ei osaa kääntyä oikeaan suuntaa. Toisin päin (koira oikealta puolelta vasemmalle) meni vielä jotenkin, mutta toista kautta pyörähti AINA.

Tiistaina kävin katsomassa kun Riitta (Jantunen-Korri) ja Pekka (Korri) treenasivat vähän tottista ja tokoa omien koiriensa kanssa. Kyllä paimenkoirat on niin erilaisia, käytöksessä näkyy kyllä mihin ne on jalostettu.

Keskiviikkona, eli eilen, oli Ritan agilitytreenit, jotka meni kyllä ihan nappiin :). Ekalla radalla tehtiin nolla, ellei lasketa että otin An kahteen kertaan (juoksi läpi ekalla). Alun pakko valssia vähän hiottiin ja siitä tuli tosi hyvä, se selvästi toimii Ritalla. Kokeiltiin yhtä toista kohtaa sylkkärillä, se sujui niinkin. Toisella radalla (tai radan pätkällä pikemminkin) unohdin itse radan (toista kertaa ikinä!). Sekin meni kuitenkin pienellä treenaamisella ihan sikahyvin (meni kyllä ekallakin nollalla kun muistin). Jäi hirmuisen hyvä mieli treeneistä, kääntymisetkin meni hyvin. Ritalla oli vauhtia ja itsekin muistin liikkua. Jee!

Saas nähdä milloin blogi päivittyy seuraavan kerran. En tiedä miten pääsen koneelle, mutta enköhän mä joskus tätä päivitä. Maililla saa varmaan parhaiten kiinni :)

0 kommenttia: