keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Rita, Ronja ja...

niin, kuka? Paljoa ei uskalla vielä kertoa, mutta jos kaikki menee suunnitelmien mukaan on joukko kasvamassa syyskuussa yhdellä musta-valkoisella nelijalkaisella. Kuten arvata saattaa, olen asiasta melko innoissani :) - muttei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa...

Ritan kanssa on vähän treenailtu. Maanantaina ei tehty mitään erityistä - aktiivisen sunnuntain jälkeen taukopäivä ei varmasti ole pahasta. Tiistaina käytiin päivällä pikaisesti ruutuilemassa. Ruudut oli ihan sika hienoja!!! Aluksi läheltä ja lopussa kisamatkalta (tai yli), ja aina hienosti keskelle. Ilman merkkiä vielä, nyt ei pidä harppoa liikaa. Lisäksi vähän luoksetuloja taas vastaan juosten. Ihan hyvin, muutama lyhyehköltä matkalta pelkällä käskyllä - upeat pysähdykset. Yksi maahamenokin taidettiin ottaa, hyvä sekin. Tiistaina myös yötokoiltiin. Pitkä seuraaminen, muut hyviä, mutta juoksu välillä väljää. Idaria ihan ok, ekalla kerralla ei pysynyt seimassa vaan oli lähdössö ihmettelemään jotain maassa olevaa roskaa. Korjauksen jälkeen kyllä terästäytyi ja muisti että siinä pitäisi pysyä. Kaukot kerran läpi seuraavalla kaavalla: m-s-i-m-i-s-m Hyvät!

Tänään liideltiin vaihteeksi. Kivoja ratoja, joissa oli muutamia kohtia joita sai kokeilla useampaan kertaa. Rita kääntyi välillä tosi hienosti!! Nykyään se kääntyy kyllä usein ihan kivasti, mutta nyt välillä myös TOSI tiukasti. 60cm rimatkin pysyi hyvin ylhäällä :) Hauskaa oli! Illalla treenailemaan haukkuilmaisua, painopisteenä oikean asennon ottaminen ennen haukkua. Rita siis opetetaan ensin istumaan mm eteen sopivalle etäisyydelle ja siihen sitten haukku mukaan. Rita oli oikein taitava. Vähän seuraamista (hidasta ja normaalia), ei ongelmaa.

1 kommenttia:

Josefiina kirjoitti...

Eikai teille bortsua ole tulossa:D?
Onnittelut pennusta, innolla jään odottelemaan..