tiistai 14. heinäkuuta 2009

Uudet kotisivut!

Viimeiset pari vuotta olen epäsäännöllisen säännöllisesti alkanut väsäämään Ritalle ja Ronjalle kotisivuja. Kyseiset yritelmät eivät ole kuitenkaan ikinä valmistuneet, milloin mistäkin syystä. Tänä keväänä ja kesänä olen koodannut muutamia erilaisia ulkoasuja, selaillut muiden sivuilla ideoita keräillen ja lopulta Ritan ja Ronjan (ja pian myös tulevan pennun...) sivut ovat vihdoin valmiit - tai ainakin melkein :). Tekstejä on vielä kirjoittamatta ja kuvia pitää lisäillä, mutta päivittelen niitä sitten ajan ja innon mukaan - kotisivujen tekokin on vain hauska harrastus.

Kuten huomata saattaa, myös blogi on muuttanut taas ulkomuotoaan, jotta se istuu paremmin kotisivujen teemaan. Hieman sievemmältä se näyttääkin kotisivujen kautta luettuna :)

Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita - myös parannus- ja korjausehdotukset (kertokaan ihmeessä jos joku ei toimi) otetaan iloisena vastaan.

Tässä kesäloman aikana ehtisin kenties tekemään jollekin muullekin sivut, kiinnostuneet voivat ottaa sähköpostitse yhteyttä.

(En pääse tällä hetkellä käsiksi vanhoihin sivuihin, jonne olisin päivittänyt linkin nykyisille sivuille. Toivon mukaan sekin joskus järjestyy.)

0 kommenttia: