lauantai 4. heinäkuuta 2009

Hengissä edelleen

Blogin päivitys on taas jotenkin jäänyt. Eipä tässä tosin ole kummia tapahtunutkaan. Viimeviikolla käytiin pikavisiitillä Prahassa ja toisena päivänä muutaman tunnin pikkuvaelluksella. Rita kasvattaa karvaa, katsotaan josko se pääsisi siitä ensi viikolla eroon. Kesä saapui tännekin viimein - olisi tosin voinut pysyä poissakin. Yli 30 astetta painostavaa ilmaa ja ukkosta - sekä koira että omistaja on olleet raatoja. Postauksen seassa muutamia kuvia kesäkuulta.


Rita ja udelleen rakennettu Frauenkirche "Obama-päivänä"



Agilityä treenailtiin taas tänään. Tuntuu ettei oikein mikään suju; yksinkertaisiakaan pätkiä ei saada puhtaasti tai saati sitten sujuvasti läpi. Ei hyvä. Lisäksi Rita aloittaa hirveän haukkumisen jos jossain tulee (useimmiten mun) virhe ja mulla menee siihen hermo, mikä sitten heijastuu kaikken ohjaamiseen. Ei hyvä. Pitäisi varmaan korjata oma asenne ja miettiä miten noi välit saisi hiljaisiksi. Rita selvästi vain turhautuu (koska se HALUAA lisää aglityä) kun ei tiennyt miksi lopetettiin. Ehkä sitä kannattaisi palkata väleissä jottei sen kierrokset nousis niin - harvemmin se on edes Ritan syy että jossain tökkii. Agilityssä toi palkkaaminen on muutenkin unohtunut... Kontakteilla namia ja radan lopussa pallo. Voisi joskus vaikka yllättää ja palkata Ritan kesken radan hyvästä käännöksestä tms.



Toko - mitä se on? Syötävää? On jäänyt tosi vähälle viime aikoina - ohjaajan motivaatiopulan takia. Vähän on otettu seuraamista, jääviä ja kaukoja, mutta paljon muutakin pitäisi treenata. Tälläisen pienen tokotaantuman jälkeen alkaa vähitellen olla taas intoa. Josko Ritan vaikka snautsereiden SM-kisoihin ilmoittais, olis taas vähän tavoitetta. Tunnaria, ruutua ja ohjattua pitäis kyllä treenata urakalla ennen sitä. Katellaan.




Pelastuskoirailussakin on tapahtunut edistystä. Rita on päässyt vähitellen etsimään. Etsii välillä tosi hyvin; irtoaa ja on itsenäinen. Ainut vaan että juoksee maalimiesten yli, ei siis reagoi niihin vaikka selvästi on ne havainnut. Jes. Todennäköisesti on etsinyt pallon hajua. Nyt on palkkailtu suoraan ja vaihdettu namipalkkaan - edistystä havaittavissa. Tosin kaksi maalimiestä oli Ritalle ihan outo juttu. Se etsi (ihan helppoja Ritalla vielä) ekan hyvin ja oli sen jälkeen ihmeissään kun jatkettinkin matkaa. Jotenkin se sitten maalimiehelle eksyi, muttei kyllä vielä toisellakaan (eikä kolmannella...) kerralla tajunnut jutun juonta vaan nenä meni tehokkaasti off-asentoon. Otettiin sitten ekan löytymisen jälkeen toinen näkölähtönä ja johan välähti. Jatketaan samoin varmaan vielä huomenna ja katsotaan miten jatketaan. Alkaa vaan aika käydä vähiin. Pääsisiköhän Jäkessä johonkin kivaan hakuryhmään mukaan?





Eipä siis oikein mitään uutta. Pentukuumetta... Meikäläinen on vihdoin lomalainen, joten aikaa on ihan mukavasti - katsotaan joskos sitä saisi vaikka jotain tehtyäkin :)

0 kommenttia: