perjantai 8. helmikuuta 2008

Ritan kanssa agia ja tokoa

Keskiviikkona oli Ritan kanssa liitely treenit. Ihan hyvin oikeestaan meni. Meillä oli rata jossa oli vähän kaikenlaista; välistävetoa, kuljetusta, kääntymistä kontaktien jälkeen, takaa kiertoa... Ihan alussa oli kaksi hyppyä rivissä vierekkäin ja välistä veto siinä. Kun ohjaaja vaan onnistui liikkumana oikein niin meni tosi kivasti. Pitää muistaa liikkua sujuvasti, ei äkkinäisesti, vaikka sekin kyllä toimii joskus. Puomille piti mennä kahden ylösmenon vieressä olevien putken suiden välistä. Aluksi meni useamman kerran putkeen, mitä vähän yllätti, kun aikasemmin kontaktit on ollut suosikeita. Kun ohjauksen jätti oikeestaan kokonaan pois ja käskytti vaan "kiipee" niin meni hyvin. Rita siis kuunteli tosi tarkkaan mitä sille sanottiin, mutta kun "ohjaus on päällä" niin se menee sanallisten käskyjen edelle. Puomin lopussa oli nyt alusta, jossa nami niin että meni loppuun asti. Puomilta 180 asteen käännös takasinpäin. Esteet oli vähän tähän tyyliin (pitkä katkoviiva on putki, sulku siellä välissä on putki, putken suut oli ihan puomin ylösmenon vieressä. Pisterivi on kepit).
| |
----(-
....
Hyppyjen jälkeen piti mennä kauempaan putken päähän. Se oli ok. Samoin putkesta kepeille oli hyvä.

Aalle meno oli ok, vaikka kulma oli vaikea. Aan kontaktit oli nyt ok. Lopussa ongelmia oli vähän yhden kääntymisen kanssa. En saanut siitä oikein hyvää. Keinulla oli taas aika hidas, vaikka lopussa oli nyt alusta+nami. Tosin suoraan keinun "jalan" alla oli Ritasta joku tosi hyvä haju, jota alko haistelemana jo keinun päällä. Se varmaan hidasti jonkin verran. Lopun takaa kierto ja pieni työntö hyviä.


Ollaan otettu nyt päivittäin sisällä kaukoja. Ennimmäkseen treenattu seiso-maahan vaihtoa, joka sujuukin jo aika hyvin. Alkuviikosta olin itse istualtaan maassa, nyt olen noussut seisomaan. Nousun jälkeen ekassa treenissä oli vähän hakemista, mutta nyt on ollut hyvä. Tosin tänään ekalla kerralla liikkui jopa aika paljon eteenpäin, lopputreenistä ok. Lisäsin tänään myös välimatkaa pisimmillään n. 3-4 metriin. Sen verran kun sisällä pystyy. Tein siinä seiso-maahan lisäksi maahan-istu,istu-maahan ja maahan-seiso. Seiso-istu otettiin lähempää (oli ihan hyvä), kuten myös istu-seiso, joka myös ok.

Lenkillä on otettu vähän seisomista uudella käskyllä. Paranee pikkuhiljaa. Parin toiston jälkeen pelkkä käsky riitti. Pitäis ottaa myös lelulla että voi palkata taakse. Sais myös vähän nopeutta. Tosin varmuus on nyt se kaikkein tärkein. En ole ottanut samalla kertaa muita jääviä, ettei vaan sekota.

Varasin myös nyt Riitalta (Jantunen-Korri) muutaman yksityistunnin. Ainaki yksi meillä on nyt tässä "talvella". Huhtikuun lopussa meillä alkaa Riitan tokokurssi ja sen jälkeen kesällä meillä on sitten loput kolmesta yksityistunneista, eli yksi tai kaksi, riippuen monta kertaa käydään nyt ennen kurssia. Eka kerta saattaa olla jo ens viikolla. Jes! Ehkä tohon ruutuun sais jotain järkeä :)

0 kommenttia: