sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

16 tassua

Täällä on ollut vähän normaalia enemmän vilinää ja vilkettä kun Kyllikki ja toinen valkoinen käppänä Kaarina olivat meillä torstaista eteenpäin. Kyllikin kanssa treenailtiin ja Kaarina oli muuten vaan hoidossa :).

Keskiviikkona oli Ritan kanssa agilitytreenit, meni ihan mukavasti. Hanna Haataja oli koulutamassa ja tehtiin kaksi oikein mukavan kinkkistä rataa. Keinun teki lentokeinun ekalla kerralla, loput ok. A oli hieno, puomi ei ollut radalla. Keppikulmat vaatisi kyllä edelleen aika paljon tekemistä. 90 asteen suljettu kulma meni ekat kolmisen kertaa oikein ja sitten alkoi tökkiä :/ 90 asteen avokulmaa en edes kokeillut vaan helpotin kulmaa ohjauksella jonkin verran. Rita väsähti helteessä jonkin verran, pitäisiköhän yrittää nostaa vähän sen kuntoa?

Torstaina tokoiltiin. Ritan kanssa ei mennyt ihan putkeen. Oli vähän löysä ja jotenkin, äh, emmä tiedä. Merkki oli periaatteessa ok, mutta vauhtia ei ollut (ravilla). Ruutuun irtoominen (suorapalkka takarajalla) tuntui olevan hankalaa ja ohjatusta ei tullut oikein mitään :/ Kosketusalustat pitää varmaan unohtaa, koska Rita ei millään näe niitä edes hiekkakentällä. Eli palloilla mennään.

Kyllikin kanssa sivulletuloja. Oli vähän koheltamista ja paikka ei vähän vinossa välillä. En avusta Kyldeä enää juurikaan vaan annan sen itse yrittää - ja sehän yrittää! Hyvä niin. Sen kanssa on kyllä kiva touhuta kun se on niin innokas. Paikalla pysymistä vähän. Pikkusen seuraamista imuttamalla ja muutama kieppi (Kyllikki tekee sen niin ihanan nopeasti).

Maria hoiti Ronjan kanssa treenaamisen :D Seuraamista ja avon kaukoja olivat ainakin ottaneet. (Itse treenasin sillä aikaa Ritan kanssa).

Perjantaina treenattiin itseksemme. Otin pelkästään Ritan kanssa. Paljon parempi kuin to. Merkkiä, ohjattua ja ruutua merkin kautta. Ohjattu nyt parempi yritän vaan ahnehtia laittamalla jo nyt molemmat palkat, tyhmä minä. Lisäksi tungen siihen liian aikasin merkille menon - pitäisi vaan viedä kädellä ohjaamalla eikä suotta yrittää lähettää (Jolloin koira ryntää pallolle. En halua joutua karjumaan sille siitä että se menee pallolle, jonne haluan se jossain vaiheessa kuitenkin menevän. "merkki"-käsky ei tietenkään ole vielä täysin ärsykekontrollissa joten ihan ymmärrettävää että koira yrittää ryntäillä.). Ruutu paranee. Suorapalkka näyttämisen sijaan. Irtoaa hyvin kyllä kunhan ensin lähtee. Vähän liikkeestä seisomista, käsiapuja välillä, välillä ei. Varmuutta tulee selvästi pikkuhiljaa. Yksi istuminen ja pari liikkeestä maahan menoa. Ei oikein palkkaudu jalkoihin heitetystä pallosta. Pitäis keksiä jotain. Paikallaan istuminen loppuun. 2 min piilossa!! Jee! Ei ongelmaa.

Lauantaina tokoiltiin Helin kanssa. Rita oli hieno! Merkki oli hyvä. Ruudussa taas oli vähän ongelmaa merkiltä irtoamisen kanssa, alkaa tarjoamaan merkkiä uudestaan ja uudestaan. Sitten sujui. Vaihdoin pallon kosketusalustaan. Ohjattu ok. Istuminen toisen koiran kanssa. Olin piilossa, reilu min. Ok.

Nyt pakkailen tässä, koirat on viety hoitoon ja huomenna suunta kohti Italiaa ja sieltä sitten Sveitsiin!

0 kommenttia: